Betaling

Deadly Daisies modtager kun betaling med kort, via Stripe. 

Bemærk at alle beløb er i Danske kroner og er inkl. moms. 

Levering

Deadly Daisies indleverer pakker til DAO 1-3 dage efter ordren er afgivet.

Efter indlevering, vil du kunne afhente i pakkeshop inden for 2-4 dage. 

Du vil modtage en e-mail og sms når din pakke er indleveret, og kan derigennem følge den via tracking link, der sendes af DAO.

Du har selv ansvaret for at afhente din pakke.

Hvis pakken ikke afhentes inden DAO’s frist, vil den blive tilbageleveret, og dette gebyr vil blive trukket fra den beløb du får tilbagebetalt.
Du står så selv for evt. nye leverings omkostninger. 
Kontakt da kontakt@dealdydaisies.dk for at aftale ny levering.

Hvis du ikke sender en mail med info herom, vil beløbet for de indkøbte varer blive overført til den konto der blev brugt ved betaling, eksl. fragtomkostningerne for tilbageleveringen.

Fortrydelsesret 

Der gives 14 dages returret på varer købt i Deadly Daisies’ Webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Du står selv for returningsomkostninger.

Fortrydelse skal anmeldes via mail, og tilbagesendes senest 14 dage efter modtagelse.

Du skal sende en mail til kontakt@deadlydaisies.dk, hvor du oplyser: navn, ordre nr. samt hvornår der afsendes.
Du sender pakken til: 

Deadly Daisies
Lokesvej 14
4220 Korsør 

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamationsretten gælder for fejl i materiale eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening eller behandling af produktet.

De omkostninger til fragt der måtte være i forbindelse med dette, står du selv for. Ved returnering skal der henvendes til kontakt@deadlydaisies.dk, hvor du i mailen skriver ordre nr. Og hvilke fejl din ordre har.
Reklamationer sendes til:

Deadly Daisies
Lokesvej 14
4220 Korsør 

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav. 

Varens stand, når du sender den retur 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Du kan altså prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.